Info Covid

Geniet in alle veiligheid van uw verblijf in de Ardennen!

Samen met ons hele team doen we er alles aan om u in optimale omstandigheden te ontvangen. Meer dan ooit zijn uw veiligheid en welzijn in de huidige context onze dagelijkse prioriteit.

Om de onberispelijke hygiëne in onze vestiging te garanderen, werken wij al jaren samen met ECOLAB (www.ecolab.com), leverancier van gekeurde reinigings- en hygiëneproducten voor ziekenhuizen en de horeca. Als gevolg van de COVID-19-pandemie heeft ECOLAB, samen met haar onderzoeks- en ontwikkelingsteams, effectieve producten op de markt gebracht om het coronavirus te helpen bestrijden. Wij gebruiken deze producten, die ook nog eens milieuvriendelijk zijn ... en garanderen zo een gezonde omgeving!  

+ Meer info op de officiële website van Covid Belgium

Wat doen we concreet voor uw veiligheid?

  • Onze medewerkers zijn opgeleid om zich te houden aan strenge hygiëne- en desinfecteerregels.
  • We reinigen en desinfecteren oppervlakken en voorwerpen die regelmatig worden aangeraakt, met gekeurde desinfecteermiddelen.
  • Uw kamer wordt in eerste instantie volledig gereinigd en daarna worden de 10 meest gevoelige delen van de kamer nog een tweede maal gedesinfecteerd, inclusief de lichtschakelaars en deurklinken. De kamers worden allemaal, gedurende enkele uren voor aankomst van de nieuwe gasten, grondig gelucht.
  • Openbare ruimtes worden vaker dan voorheen schoongemaakt.
  • Op veel plaatsen in ons etablissement is hydro-alcoholische gel verkrijgbaar.
  • Het ontbijtbuffet wordt nog grondiger schoongemaakt en er zijn wijzigingen aangebracht zonder aan kwaliteit, hoeveelheid en gebruiksvriendelijkheid in te boeten.
  • Er zijn verbeteringen aangebracht in de veiligheid en het welzijn van onze teamleden, waaronder verbeterde persoonlijke beschermingsmiddelen, een specifieke opleiding en betere protocollen.
  • We hebben het dragen van een masker voor ons personeel en voor onze klanten verplicht gemaakt (in België is dit verplicht in openbare ruimtes).

Wees gerust. De Ardennen zijn bosrijk en er is veel ruimte, waardoor u kunt genieten van een ongerepte omgeving, zo dicht mogelijk bij de natuur.

En de maatregelen die door ons team zijn genomen, met inachtneming van de huidige normen, zijn zodanig dat uw verblijf bij L'Amandier u volkomen normaal zal lijken.

U kunt er dus in alle rust, met volle teugen van genieten...

Commentaren...

« Deuxième séjour. Et toujours aussi bien malgré les mesures sanitaires »

Jean-Marie

“ Corona measures were implemented and followed. Well done !” Sophie M.

“ Zeer vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt. Zeer gezellige, comfy kamers. Super maatregelen ivm COVID-19, zeer veilig gevoel ” Hanna

 “Een heel uitgebreid ontbijt. Eitjes zoals je ze zelf wou werden ter plaatse klaargemaakt. Verse smoothie aanwezig, zeer verzorgd en hygiënisch door de persoonlijke tangen die we moesten gebruiken ” Hendrik

"In the COVID-19 time the hotel took all preventive measures: masks, hand sanitisers, breakfast shifts, etc. The staff is amazing: so caring and attentive. The breakfast was tasty and plenty." Halyna

“Hartelijkheid van de ontvangst aan de receptie bij check-in. Aandacht voor begeleiding gasten in Coronamaatregelen.” Margo

“ Uiterst vriendelijk en erg netjes. Ontbijt coronagewijs goed georganiseerd.” An

“ Ontbijt fenomenaal lekker, super personeel, hygiene heel hoog” Mark

“Het ontbijt was heel erg goed. We hadden niets te kort. De kwaliteit ven de producten was heel hoog. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ook de prijs was goed voor alles wat we kregen. De regels i.v.m. COVID-19 worden heel goed gerespecteerd.” Bart

“Alles perfect in orde volgens the covid richtlijnen. Zeer schoon en vriendelijk personeel.” Piet

“ Very clean and excellent location! " Maryna

"A very well organised hotel and the staff make you very welcome. Lovely breakfast served (especially under CV19). Safety precautions excellent. Nice little café bar adjoining the hotel (Café Louise) serving a wide range of Belgium dishes. Ample car parking space and very easy to find." Malcolm